„МИСТОРИЯ“

На 28. октомври 2019 година, в хотел „Новотел София“,  носителят на меча на галерия Ромфея, учител по изобразително изкуство в 68. СУ, скулптурът д-р Николай Шекеров – Калоники представи  своята поредна самостоятелна изложба под надслов “Балканите – легендите на Европа, МИСТОРИЯ”. Експозицията е търсена смесица от мистика и история, а използваните материали са мрамор и бронз. Вдъхновена е от митологични и реални исторически фигури и факти. Авторът показва българския принос във формирането на европейската култура. Това е седма самостоятелна изложба на талантливия скулптор.

Чрез изложбата на д-р Николай Шекеров “Балканите – легендите на Европа, МИСТОРИЯ”, 68. СУ поставя началото на културна традиция свързана с 1. ноември – Денят на народните будители. Предвижда се всяка година на тази дата и в този хотел да се състои културно събитие.

ЕКОДЕН В „МОЕТО УЧИЛИЩЕ”

НА ПОСЕЩЕНИЕ В ЦЕНТРАЛАТА НА ВОЕННА ПОЛИЦИЯ

НА ОБУЧЕНИЕ В ГР. БЛАГОЕВГРАД

Тема на обучението: „Емоционалната интелигентност и работа с родители, ключът към трудните деца, агресия, насилие, тормоз, конфликтите и тяхното разрешаване“

СЕДМИЦА НА ЧЕТЕНЕТО В „МОЕТО УЧИЛИЩЕ”