Празник на буквите в електронна среда

На 7.04.2020 год., учениците от 1.в клас отпразнуваха един от най-запомнящите се за детето дни – Празникът на буквите и с гордост заявиха “Ние вече сме грамотни!”

Децата изминаха дълъг път от деня, в който за първи път прекрачиха прага на 68.СУ, имаха много празници и поводи за такива, но отбелязаният Празник на буквите беше един различен и специален такъв за тях. Дори в условията на обявеното извънредно положение, учениците не бяха лишени от удоволствието техните родители, близки и проятели да видят колко много са научили, всички препятствия, през които са минали, благодарение на които им е още по-сладка вестта ,че те вече са грамотни. В красиво видео децата имаха възможността да изпеят своите любими песни, да кажат любимите си стихове и да направят училищната общност съпричастна към това емоционално събитие. 

Учителите, отдадени изцяло на своите ученици и водили ги през емоционалния период на ограмотяването завършиха празника с думите: “На добър час, мили деца, в безкрайния ви път към знанието и мъдростта!