Тържествена церемония по връчването на сертификати за участие в националния кръг на състезанието по английски език – Kangaroo Global Linguistics (KGL)

На 3 юни във фоайето на 68.СУ пред орелефа на Академик Никола Обрешков се състоя тържествена церемония по връчването на сертификати за участие  в националния кръг  на състезанието по английски език – Kangaroo Global Linguistics (KGL) на нашите ученици:

 Тони Юмер – 7.в клас , Борислав Александров – 8.а клас, Мина Кираджийска – 9.а клас, Николета Иванова- 6.а клас, Иван- Александър Караджинов – 4.а клас, Никол Йорданова – 4.б клас и Алис Тошева – 2.а клас.  Те се класираха за националния кръг от състезанието KGL, което се състоя в град Гоце Делчев на 19.03.2022 година. Изключително горди сме с техния успех и показаните резултати от представянето им, като доказателство за високото ниво на преподаване на английски език в 68.СУ.

Освен сертификатите за владеене  на английски език в съответните нива на KGL от Асоциацията на Кеймбридж училищата, госпожа Румяна Парцова – директор на 68.СУ „ Акад.Никола Обрешков“   връчи на участниците награди от името на ръководството на училището. Всички отлично представили се ученици ще получат и допълнителна награда- включване в лагера през месец септември по проект „Отново заедно“ в с. Баня.
Цялата училищна общност им изказва своите поздравления за отличното представяне и им пожелава успех в следващите състезания на Kangaroo Global Linguistics (KGL).
Момичета и момчета, вярваме във вас и очакваме с нетърпение вашите бъдещи победи!