Онлайн фотографски конкурс „Моето любимо място в район „Искър“

Във връзка с възобновяване на присъственото обучение в училищата и възможността на учениците да открият своето любимо място за снимка на път за училище, удължаваме срока за участие в ученическия онлайн фотографски конкурс „Моето любимо място в район „Искър“ до 21 ноември включително. 

Припомняме, че участие в конкурса могат да вземат ученици от 7. до 12. клас от училищата на територията на район „Искър“. Необходимо е да „запечатат“ в своя авторска снимка красиво място в район „Искър“ – любимо пространство за разходка, отдих или кътче, което ги вдъхновява. 

Снимката трябва да бъде изпратена на имейл s.radkova@raioniskar.bg. и да е придружена с кратко заглавие, информация за мястото, на което е направена и данни за автора – две имена, адрес, училище, паралелка и телефон за обратна връзка. Снимките трябва да отговарят на определени условия, които са регламентирани в Правилника на конкурса

Класирането на снимките ще се проведе чрез онлайн гласуване на фейсбук страницата на район „Искър“ на база събраните за всяка от тях харесвания (лайкове). Всички снимки, изпратени за участие в конкурса, ще бъдат публикувани едновременно на фейсбук страницата на 22 ноември, като за всяка от тях ще може да се гласува до 26 ноември включително. 

Класираните на първите 13 места снимки ще бъдат включени в годишния календар на район „Искър“ за 2022 г., който се разпространява безплатно и популяризира нашия район сред жителите на София, представители на културни и научни институции, както и държавни, местни и професионални синдикати, бизнес и други институции и организации. 

Очакваме с нетърпение Вашите снимки!

Към страницата на конкурса